Özel Keşan Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu tarafından yarın, Cumhuriyet Meydanı’nda Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına kermes düzenlenecek.

Özel Keşan Doğru Cevap Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Anıl Çakır, kermesle ilgili yaptığı açıklamada, “Vatan savunmasında canlarını feda etmiş şehitlerimizin anısına bir kermes düzenleyeceğiz. Biliyoruz ki, bizler burada huzur ve güven içinde yaşamımızı sürdürürken isimsiz kahramanlarımız vatan için canından vazgeçiyor. Ve annelerini, babalarını, eşlerini, çocuklarını arkada bırakıyorlar. Bu yaptığımız onların yüreklerindeki acıyı dindirmez ama bir nebze olsun moral olur. İstiyoruz ki, o kahramanların aileleri kendilerini sahipsiz hissetmesin ve bu vatanın evlatlarına emanet olduklarını bilsinler. Etkinlikte bizzat öğrencilerimiz ve velilerimiz bulunacak. Çünkü biz büyük bir aileyiz ve kurum olarak çocuklarımızı sınavlara hazırlamanın yanında vatanını, milletini seven ve milli değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Bu vesile ile de bütün Keşan halkını yarın Cumhuriyet Meydanı’ndaki kermesimize davet ediyorum. Kermesten elde edilecek gelirinin tamamı Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlayacağız.” dedi.

Daha sonra söz alan Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Dönmez ise beraberinde bulunan dernek üyeleri Kader Susam ve Kıbrıs Gazisi Selahattin Topalak ile birlikte Doğru Cevap ailesi ve öğrencilerine bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederek, bütün bölge halkını yarın düzenlenecek kermeste yanlarında görmek istediklerini ifade etti.