AYŞİN SEÇİL GEZER

Durak, şunları söyledi: “Dernek olarak sahilde yapılması gereken çalışmaları yapmak için uğraş veriyoruz. Fakat devletin yapması gereken işlerle ilgili sorunlar devam ediyor. Sorunların çözümü anlamında atılan herhangi bir adım yok. Örnek vermek gerekirse, 10 sorundan 1 tanesi çözülmüş olsa onu da dile getiririz. Ama çözülen bir şey yok.”

YOL ESKİSİNDEN DAHA KÖTÜ OLMUŞ

Serdar Durak, sözlerine şöyle devam etti: “Sazlıdere için yetkililerin verdiği sözler devam ediyor ama icraat anlamında yapılan bir şey yok. İcraat anlamında sadece Gökçetepe’ye kadar yol yapıldı ama ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. O yol, göz boyamak amacıyla yapılmış. Bana sorulursa o yol hiç olmamış. Hatta yol eskisinden daha kötü olmuş.”

İMAR BARIŞI HAKKINDA HERHANGİ BİR BİLGİ YOK

İmar barışı hakkında da konuşan Durak, “Bölgedeki insanların imar barışı hakkında herhangi bir bilgisi yok. En azından köyde yaşayan insanların bilgilendirilip, bu konuda yönlendirilmesi gerekiyor. Artık bu sorunun aşılması gerekiyor. Geçmişte kim ne yapmış ne etmiş yönünde tartışmak yerine çözüm yönünde adımlar atmalıyız.” dedi.

DAHA FAZLA İNSANIN GELMESİNİ UMUT EDİYORUM

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sezon hareketliliğinin başladığını belirten Serdar Durak, sözlerini şöyle tamamladı: “Sezondan bu yıl umudumu kesmiştim ama hareketliliğin olmaya başladığını görüyoruz. Turizmin geçmiş yıllara göre daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu yıl, bölgemize daha fazla insanın gelmesini umut ediyorum. Turizmin bu yıl ekonomik anlamda katkısının daha büyük olmasını diliyorum. Bölgemizde duş ve tuvalet gibi ihtiyaçları her yıl dile getiriyoruz. İnşallah yapılır. Bölgemiz açısından hayırlı bir sezonun olmasını diliyorum.”