Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Sertifikalı Emlak Danışmanlığı Kursu” geçen Pazartesi günü Keşan TSO Eğitim Salonu’nda başladı.

Keşan TSO Akreditasyon Sorumlusu Seda Havale, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Emlak Danışmanlığı Kursu’na 40 kursiyerin katıldığını ifade ederek kursun toplam 1,5 ay süreceğini belirtti.

Havale konu ile ilgili şunları kaydetti: “Odamız yeni yılda da mesleksizlik sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla mesleki eğitim kursları açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz emlak danışmanlığı kurslarımıza bir yenisini daha ekledik. İşsizliğin en önemli alt yapısı olan mesleksizlik sorununun her zaman bilincinde olan odamız bölgemizde mesleksizlik sorununa çözüm olmak için meslek kurslarını açmaya ve meslek kursları ile ilgili talep toplamaya devam edecektir.”

Seda Havale, Oda önderliğinde açılacak diğer emlak danışmanlığı kursları için talep toplama işlemlerinin devam ettiğini bildirerek, kurslara katılıp sertifika sahibi olmak isteyenlerin nüfus cüzdan ve öğrenim belgesi fotokopisi ile Keşan TSO’ya başvuru yapabileceklerini ifade etti.