Çamlıca Beldesi'nden emekli Yazı İşleri Müdürü Seydi Güroğlu, dün yaptığı basın toplantısında, AK Parti'den Edirne İl Genel Meclisi üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

Parti merkezinde gerçekleştirilen ve saat 15.00 sıralarında başlayan toplantıya; AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, bazı yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

ÇEVİKEL: SEÇİMLERE ÇOK DİKKATLİ VE TİTİZ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Toplantıda konuşan Çevikel, aday adaylığı açıklamalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, şunları söyledi: Millete hizmet etme adına göreve talip olan Seydi Güroğlu'nu tebrik ediyoruz. Cesaretinden dolayı kendisini kutluyoruz. Siyaset ateşten bir gömlek. Millete hizmet etme amacıyla hareket eden tüm arkadaşlarımıza yollarının ve bahtlarının açık olmasını temenni ediyoruz. Gerçekten güçlü bir şekilde seçimlere çok dikkatli ve titiz bir şekilde hazırlanıyoruz. Güçlü bir yapı ile halkımızın karşısına çıkacağız. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bölgemizde de teveccühün AK Parti'den yana olacağını hissediyoruz. Bölgemiz için, Keşan için aday adaylığı hayırlı olsun.”

EMEKLİ OLDUĞUM GÜNDEN BERİ AK PARTİLİYİM

Çamlıca Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'nden 2008 yılında emekli olduğunu söyleyen Seydi Güroğlu,da şöyle konuştu: Emekli olduğum gün, AK Parti'ye kaydımı yaptırdım. Türkiye'nin %50'sinin oyunu almış bir partinin mensubu olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Memurun siyaset yapması yasaktı. Ancak işim gereği zaten bir yerel yöneticiydim. Şimdi daha geniş bir ölçekte AK Parti siyasi kimliğim ile hizmete talip oldum. Cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarının yapıldığı bu dönemde bölgemiz ve Keşanımız da payına düşeni almalıdır. Bunun için de bizlerin bol bol proje üretip çalışmamız gerekiyor.” 

HIRSLA MÜCADELE EDİP ÇALIŞACAĞIZ

Slogan siyaseti ile değil hizmet yaparak halkın huzuruna çıkmak istediklerini belirten Güroğlu, Mehmet Müezzinoğlu'nun Sağlık Bakanı olması nedeniyle Edirne'nin büyük bir şans yakaladığını dile getirerek,Bu bizim için hem bir şanstır hem de bir fırsattır. Bu nedenle daha çok çalışarak Keşanımıza ve bölgemize hizmet vermeye talip olduk. Keşan'ın, İl Genel Meclisi'ndeki 5 üyeliğine de AK Parti olarak talibiz. Bunun için hırsla mücadele edip çalışacağız. Son dönemdeki bu hizmet fırsatını kaçırmak istemiyoruz. Yolumuza devam etmek zorundayız” dedi.

Güroğlu, konuşmasının ardından aday adaylığı dosyasını Çevikel'e teslim etti.