Keşan Belediyesi’nin dün Paşayiğit Mahallesi’nde gerçekleştireceği Kanalizasyon ve İçme Suyu Şebeke Hattı Temel Atma Töreni’ne katılmak üzere Keşan’a gelen CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, beraberinde CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ile birlikte Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Torun, ayrıca Keşan Belediyesi’nin bazı yatırımlarında da incelemelerde bulundu.

Saat 12.30 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Torun, burada Keşan Belediye Başkanı Opr.Dr. Mehmet Özcan tarafından karşılandı.

Özcan, ziyaret nedeniyle Torun’a teşekkür ederek, “Keşan Belediyesi olarak hizmetlerimizi insan ve çevre odaklı olarak gerçekleştiriyoruz. Halkımızın daha iyi şartlara kavuşması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de Paşayiğit Mahallemizde yaptığımız kanalizasyon ve içme suyu hattı projesinin temelini atacağız. Bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutlu olduk.” dedi.

Torun da çalışmaları nedeniyle Özcan’ı tebrik ederek, “Sayın Başkanımızın ürettiği projeleri yakından takip ediyoruz. Keşan halkına önemli projeler kazandırıyor. Bugün de bir başka projenin temel atma töreni için buradayız. Başkanımızın başarıyla yürüttüğü ve gerçekleştireceği tüm projelerde yanında olacağız. Belediye başkanlarımız halka dönük sosyal projeler üretiyorlar. Belediye başkanlarımız partimiz için çok önemli. Yaptıkları ve ürettikleri projeler de partimizin yüz akı oluyor.” şeklinde konuştu.

PAZARYERİ ZİYARETİ

Belediye ziyaretinin ardından Torun ve beraberindeki Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Trakya’da Belediye eli ile yapılan en büyük proje olan Pazaryeri ve Esnaf AVM Projesi’ni ziyaret etti.Özcan burada Torun ve beraberindekilere inşaat alanını gezdirerek bilgiler verdi.

Torun, projenin önemli bir proje olduğunu belirterek şunları söyledi: “Gerçekten bu proje beni çok mutlu etti. Başkanımı bu önemli projesi nedeniyle tebrik ediyorum. Keşan Belediyesi olarak Keşanlılara her yönüyle güzel bir projeyi kazandırmış. Umarım burasının açılışı için de yeniden Keşan’da olacağız.”  

KATI ATIK BERTARAF VE DÜZENLİ DEPOLAMA TESİSİ ZİYARETİ

Özcan ve Torun, Esnaf AVM ziyaretinin ardından Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan ve 17 Mart 2016 tarihinde hizmete giren, Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’ni de ziyaret etti.

Torun, altyapı çalışmalarının bir şehir için önemli olduğunu belirterek “Bir süre önce tamamlanan ve hizmete giren Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanı’nın 3 ilçenin, beldelerin ve 84 köyün kullanımında olması çevre anlamında çok önemli. Çevre duyarlılığına örnek olacak bu proje için de Sayın Belediye Başkanımızı ve GÜNEKAB Başkanımız Opr. Dr. Mehmet Özcan’ı kutluyorum. Çok güzel ve çevre duyarlılığına örnek bir projeyi bölgesine kazandırmış.” dedi.