Aşağı Zaferiye Mahallesi Çukur ve Su Depo sokakların sakinleri, evlerinden ayrılamıyor, hava karardıktan sonra ise dışarı çıkmaya korkuyor.

Sokaklarında bulunan metruk evlerin tehlike yarattığını belirten her iki sokağın sakinleri de, yıkık evlerde sürekli birilerinin dolaştığını ve şikayet etmeye bıktıklarını belirtti.

Metruk evlere, tinerci ve balicilerin dadandığını, akşam saatlerinde ise alkoliklerin mekanı haline geldiğini belirten sokak sakinleri, “Gündüz saatlerinde bile bir çamaşırımızı dahi asamaz olduk. Bahçemize çamaşır assak onları bile çalıp gidiyorlar, evlerimizden ayrılamıyoruz. Sokaklarımızdan at arabaları eksik olmuyor. Polise haber veriyoruz ama onlar gelene kadar kaçıp gidiyorlar. Hava karardıktan sonra ise dışarı çıkmaya korkuyoruz. Ne zaman ne şekilde zarar geleceğini kestiremiyoruz ki. Ne gitten anlıyorlar ne de bağırmaktan. Meyhanden farksız bir yer oldu metruk evler. İlgililere sesleniyoruz ve güvenlik önlemi alınmasını istiyoruz. Bizler şikayetten de bıktık, evlerimizden de soğuduk. Birileri bu düzene ‘dur’ desin.” şeklinde konuştu.