HABER MERKEZİ

ZERLANİS – Keşan Görsel Sanatlar ve Kültürel Araştırmalar Derneği Başkanı Aydın Yıldırım, dernek bünyesinde bir sinema atölyesi kurulduğunu bildirdi. Yenidünyanın dilinin sinema olduğunu belirten Yıldırım, Keşan gençliğinin sinema kültürüne katkı sağlamak amacıyla her hafta ücretsiz sinema filmi gösterimleri yapacaklarını duyurdu. Belirlenen bir tema üzerinden ilerleyecek gösterimler her ay 4 film şeklinde programlanacak. Ekim ayı için “Sinema ve Kadın” başlığını seçen atölye, sinema tarihine damgasını vuran en seçkin 4 feminist filmi Keşan halkıyla buluşturmayı hedefliyor. Filmler her Perşembe akşamı saat 20.00’de gösterilecek.

Program kapsamında 5 Ekim’de Mustang, 12 Ekim’de Süreyya’yı Taşlamak, 19 Ekim’de Diren!, 26 Ekim’de Demir Çeneli Kadınlar isimli filmler beyaz perdede olacak.

Eski belediye binasının 3. Katında hizmet veren dernek Kasım ayı için de tema konusunun “Edebiyat ve Sinema” olarak belirledi. Başkan Yıldırım, Zerlanis’in kapılarının tüm sinemaseverlere açık olduğunu söyledi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ