Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği Aydınlanma Toplantıları devam ediyor. Her ay Türkiye’nin önde gelen aydınlarını konuk eden Aydınlanma Toplantıları’nın ikincisinde Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz kürsüye çıktı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansta dinleyiciler salona sığmadı.

EŞKİNAT: “BİR ARAYA GELEREK TOPLUMU AYDINLATMAYI AMAÇLIYORUZ”

Açılış konuşmasını Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak, yaptı. Saymaz’ı dinleyicilere tanıtan Özocak’ın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat sözü alarak Süleymanpaşa Belediyesi’nin Aydınlanma Toplantıları’nın insanları aydınlatmayı değil aydınlık insanları bir araya getirerek büyük bir ışık meydana getirerek toplumu aydınlatmak olduğunu belirtti.

SAYMAZ’IN KONUŞMASI SIK SIK ALKIŞLARLA KESİLDİ

Aydınlanma Toplantıları’nın Şubat ayı konuğu Saymaz Belediye Başkanı Eşkinat’ın ardından kürsüye gelerek, “Türkiye Nereye Gidiyor” konulu konferansta gündemi ve 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumunu değerlendirdi. 2010 yılından bu yana devletin ekonomi, siyaset ve adalet alanında taşeronlaştırıldığını öne süren Saymaz, referandumdan çıkacak sonuç ne olursa olsun hiçbir şeyin sonu olmayacağını, evet oyu verenlerin de hayır oyu verenlerin de aynı vatanın evlatları olduğunu, bu ülkenin iyiliği için çabaladığını unutmamak gerektiğini ifade etti.

KİTAPLARINI İMZALADI

Saymaz’ın konuşması sık sık alkışlarla kesilirken, ünlü gazeteci-yazar, konferansın ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı. Saymaz, konferans sonrası fuayede kitaplarını imzaladı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ