Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Taner Aykut, sorumsuz ve duyarsız sürücüler nedeniyle kendilerine tahsis edilen otopark alanına bir türlü sahip çıkamadıklarını belirterek, bu konuda zaman zaman çok büyük mağduriyetler yaşandığına dikkat çekti.

ENGELLİLERİN HAKLARINA SAYGI GÖSTERİLSİN

İlçe Trafik Komisyonu kararı ile halen işletmekte oldukları parkın Subay Orduevi tarafına bakan kesiminde engelliler için 3 adet engelli araç park yeri belirlendiğini,  bununla ilgili işaretlendirme ve 3 tabela asma işlemlerinin yerine getirildiğini ifade eden Aykut, “Hal böyleyken duyarsız ve sorumsuz olduğunu sandığımız sürücüler, bizim park alanımıza park edip adeta kaçıyorlar. Çok zaman arasan hatta belediyeye anons ettirsen bile bulunmuyorlar. Biz bu araç sahiplerinden engellilerin haklarına saygı göstermelerini ve bizim otopark alanımızı bizlere bırakmalarını istiyoruz” diye konuştu.

 Aykut, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Keşan Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yürütülen denetimlerin sıklaştırılmasını istediklerini de ifade etti.