Önceki akşam, saat 21.45 sıralarında, Yukarı Zaferiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki bir binada meydana gelen olayda, nikahsız yaşadığı karısıyla kavga eden bir kişi, inşaatın 5'inci katına çıkarak atlamak istedi.

Edinilen bilgiye göre, Yukarı Zaferiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir inşaatın 5'inci katında bir kişi olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın, 27 yaşındaki Ü.T. olduğunu tespit etti. 
İtfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerine gelirken, aşağıdaki polislere seslenen Ü.T., kısa bir süre önce kavga ederek ayrıldığı eşi H.Ç.'nin yanına getirilmesini, getirilmediği takdirde atlayacağını söyledi. 
Bunun üzerine polis H.Ç. ile irtibata geçti ancak H.Ç. gelmeyeceğini söyledi. Bir süre binanın ön kısmındaki balkon ve pencereden kendini sarkıtan Ü.T., daha sonra yan bölümdeki iskelenin üzerine çıktı. 

MERAKLI BEKLEYİŞ

Bu esnada etrafta toplanan çok sayıda vatandaş, olayı meraklı bakışlarla izledi. Olay yerine gelen Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız , Keşan İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Ergün Kurtar, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Nurettin Alparslan ve çok sayıda yetkili Ü.T.’yi ikna çabalarında bulundu. Yıldız ve Ü.T.’nin akrabası olduğu belirtilen bir kişinin inşaata çıkarak Ü.T. ile görüşmesinden sonra genç adam ikna olarak atlamaktan vazgeçti.

Ü.T. ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ardından da Keşan Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’ndeki muayenesinin ardından serbest bırakıldı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.