GİZEM GÖRÜR

Vural, TMO’nun alım yapmayı durdurmasının sebebinin ise artık ofise ürün gelmemesi olduğunu kaydetti. AK Parti’nin her zaman çiftçinin yanında olduğunu söyleyen Vural, “Keşan’da bu sene yoğun bir alım kampanyası başladı. AK Parti her zaman çiftçinin yanında olduğu için kimse mağdur edilmedi. Malları verdikleri gibi iki üç gün içinde paraları hesaplarına geçti. Keşan’da geçen Cuma gününden itibaren TMO alımlara son verdi. Çünkü artık çiftçimiz mal getirmemeye başladı. Doğal olarak da TMO alımları durdurdu. Bugün de Enez ve İpsala kapandı. Alımlar bitti. Keşan ve Büyükevren toplam 45 bin ton buğday alındı. İpsala 33 bin ton almış bu güne kadar. Alımların bitmesinin sebebi çiftçinin artık mal getirmemesidir.” dedi.

SIKINTISIZ BEREKETLİ BİR YIL OLDU

Çiftçinin parasını almakta da bir sıkıntı yaşamadığını ifade ederek devam eden Vural şunları söyledi: “AK Parti hükümetimiz her zaman çiftçinin yanında olmuştur ve yanındadır. Ve yanında olmaya devam edecektir. Çiftçi malını döküyor, parası iki üç gün içinde hesapta oluyor. Sıkıntısız bereketli bir yıl oldu. Bu yıl bereketliydi. Tek bir çiftçimiz şikayet etmedi. Umarız ki aynı şekilde çeltik ve ayçiçeği de sıkıntısız geçer. Hayırlısı ile kazasız belasız ayçiçeği ve çeltik de biter.”

BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY GELİR

Vural, açıklamasını şöyle tamamladı: “CHP’nin eleştirdiği gibi çiftçinin bir sıkıntısı yoktur. Boş keseden atıyorlar. Bekara karı boşamak kolay gelir. AK Parti koca bir devleti yönetiyor. Memleketi yönetiyor. 80 milyon insanı yönetiyor. Bu yüzden bir sıkıntı yoktur. Kolay iş değil bu.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ