GİZEM GÖRÜR

Ayrıca Kılıçaslan, Trakya Fest’in bölge esnafına da katkı sağlayacağını belirtti.

ÇEVRE KİRLİLİĞİ SIKINTIMIZ OLMAYACAK

Açıklamasına, çöp anlamında sıkıntılar olabileceğini ama bunun kooperatif ve belediye işbirliği ile üstesinden gelinebileceğini söyleyerek başlayan Kılıçaslan, “Su sıkıntımız çok büyük. Kuyularda da sıkıntımız kuraklıktan dolayı kötü durumda. Bu büyük organizasyondan sonra çöpler anlamında sıkıntılar olabilir. Ama bizim elemanlarımız bunun üstesinden gelebilir. Belediye ile de işbirliği içinde çalışacağız zaten. Zaten Sayın Mehmet Özcan da bu konuda desteğini esirgemeyeceğini söyledi. Belediye ile işbirliği içinde çalışacağımız için çöp anlamında büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Çevre kirliliği sıkıntımız olmayacak.”  dedi.

BELEDİYE İLE BİRLİKTE GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ

Su sıkıntısı yaşanmaması için de gerekli tedbirlerin alınacağını kaydeden Kılıçaslan, açıklamasına şöyle devam etti: “Su sıkıntısı için de bir tanker talebinde bulunduk, gerekirse depoları doldururuz, su sıkıntısı yaşamayız diye kendisi ile görüştüm. Başkanımız söz verdi. Su konusunda da önlemlerin alınacağını söyledi. Kanalizasyonumuz çalışıyor, arıtmamız da var çalışıyor. En büyük zaruri ihtiyaç su olduğu için belediye ile birlikte gerekli çalışmayı yapacağız.”

ERİKLİ ESNAFINA FAYDA SAĞLAYACAK

Kılıçaslan, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Bu festivalde büyük bir kalabalık olacak. Gelen misafirler yeme içme gibi ihtiyaçlarını da buradan sağlayacağı için, Erikli esnafı bu kalabalıktan en iyi şekilde faydalanacaktır diye düşünüyorum. Bu Keşan’a da yansıyacaktır doğal olarak. Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ