Keşan İzcilik İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KİZİK) tarafından düzenlenen DİDİ (Daima İzciyiz Daima İzindeyiz) 2014 Yaz Kampı’nın açılışı, bugün saat 17.30’da Gökçetepe Sahili’nde yapılacak.

“Yurtta Sulh Cihanda Sulh” temasıyla yapılacak kamp öncesinde, bugün saat 15.30’da TİB (Türkiye İzciler Birliği) Şeref Yürüyüşü Keşan’da yapılacak.

Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi önünden başlayarak izci marşları eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek yürüyüş, buradaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla sona erecek.

KAMPA HAREKET

Yürüyüşün ardından, özel ve toplu taşıma araçlarıyla Saros Körfezi’nin Gökçetepe Sahili’ndeki kamp alanına gidecek olan izciler, saat 17.30’da kampın açılışını yapacak.

TRAKYA İZCİLER

BİRLİĞİ KURULACAK

KİZİK Başkanı Ali Milli, 8 Haziran Pazar günü akşamına kadar sürecek kampa, İstanbul, İzmir, Bursa, Trakya ve ülkenin birçok yerinden izci temsilcilerinin katılacağını belirterek, “Kampımız aynı zamanda birlik ve federasyon kuruluşunun da kesinleşmesi anlamına geliyor. Kampın ardından Trakya İzciler Birliği’ni ve Trakya İzciler Birliği Federasyonu’nu kuracağız.” dedi.

Milli, çalışmalarında her zaman desteğini esirgemeyen Keşan Belediyesi adına Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a da teşekkür etti.