AYŞİN SEÇİL GEZER

Dün düzenlenen toplantıya; Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Meclis Üyesi Turgay Akıncıoğlu, TÜRKKEP Marmara Bölge Müdürü Emre Baydemir, TÜRKKEP Bölge Temsilcisi Gülçin Ağaoğulları katıldı.

KEŞAN TSO ÜYELERİNE HİZMETLERİ İNDİRİMLİ OLARAK SUNMAYI HEDEFLEMEKTEYİZ

Toplantıda ilk olarak söz alan Baydemir, “Şirket olarak; kayıtlı elektronik posta, e-imza, elektronik fatura, e-defter, e-saklama gibi tüm e-dönüşüm süreçlerini Türkiye’de tek noktadan yürüten tek firmayız. Bu bağlamda da Keşan TSO işbirliği ile oda üyelerine bu hizmetleri indirimli olarak sunmayı hedeflemekteyiz. İnşallah birlikte Trakya bölgesini bu tarz hizmetlerle kalkındıracağız.” dedi.

E-DÖNÜŞÜM HİZMETLERİNİ ÜYELERİMİZE SUNACAĞIZ

Daha sonda söz alan Helvacıoğlu, “Bugün Keşan TSO ve TÜRKKEP arasında iş birliği protokolü imzalıyoruz. Bu protokol çerçevesinde bölge başvuru merkezi oluşturulmuştur. Üyelerimize kayıtlı elektronik posta, e-imza, elektronik fatura, e-defter, e-saklama gibi ürünlerden indirimli yararlanmak için bu protokolü imzaladık. Bu çerçevede e-dönüşüm hizmetlerini üyelerimize sunacağız. Protokol gereği %15’lik bir indirim söz konusu olacak. Ayağımıza gelen bir fırsat.”

Açıklamaların arından Keşan TSO ve TÜRKKEP arasında hizmet protokolü imzalandı.