Dün, saat 16.00 sıralarında Keşan-Gelibolu Karayolu üzerinde bulunan Korudağ Rampası’nda meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü feci şekilde can verdi.
Keşan’dan Gelibolu istikametine seyreden Egemen Edirneli (21) yönetimindeki 54 E 5773 plakalı motosiklet, Korudağ Dinlenme
Tesisleri yakınlarında iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak duble yolu ayıran bariyere çarptı. Kaza sonucu motosiklet parçalara ayrılırken, sürücü Edirneli, koruyucu kask ve giysileri üzerinde olmasına rağmen asfalt zemine düşerek olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazanın ardından alev alan motosikletin benzin deposu ve motor kısmı, yoldan geçen sürücülerin yangın tüpüyle müdahalesi sonucu söndürüldü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle trafiğe kapanan yolda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Kazada hayatını kaybeden Egemen Edirneli’nin, Sakarya Üniversitesi Almanca Çeviribilim öğrencisi olduğu ve bayram tatilini Ege
Bölgesi’nde geçirmek üzere Gelibolu yönüne gittiği öğrenildi. Edirneli’nin cenazesi, jandarma ve polisin incelemesinin ardından önce Gelibolu Devlet Hastanesi Morgu’na daha sonra ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.