Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, dün yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi’nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen’i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Uslu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası’nın ortaklaşa yaptığı ilave imar planları projesiyle ilgili şunları ifade etti: “Milletvekilimiz Rafet Sezen’den bu projeye ilişkin evrakların Ankara’da imzalanması için yardım istedik. Şu an çalışma devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının görüşleri alındı. Bu ilave imar planları TOKİ ile Beyendik arasını kapsıyor. Kamu yararı kararı alındı. Vekilimiz de yardımda bulunacağını söyledi.”

PROJE İHALEYE ÇIKACAK

Beyendik Belediyesi’ne yapılması planlanan 2. gölet ile ilgili de konuşan Nuran Uslu, “Devlet Su İşleri’nden arkadaşlar geçtiğimiz günlerde inceleme yaptı. Projenin ödeneği geldi. Proje ihaleye çıkacak. Konuya ilişkin Pazartesi günü (bugün) DSİ yetkilileri ile görüşeceğim.” dedi.