Uzunköprü Belediyesi dün belli noktalardan ücretsiz wi-fi hizmeti vermeye başladı. Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden ücretsiz wi-fi hizmeti verdiklerini duyurdu.

Başkan İşbilen, ilk olarak şu mesajı yayınladı: “Uzunköprü Belediyesi, an itibarıyla ücretsiz wi-fi uygulamasında Tarihi Telli Çeşme Meydanı’nda test uygulamasına başlamıştır.”

İşbilen, daha sonra da belediyenin 5 ayrı alanda ücretsiz wi-fi uygulaması testlerinin gerçekleştirdiğini duyurdu ve ardından “Adalet Meydanı, Yüksek Okul ve Kültür Merkezi, Cumhuriyet Meydanı ve Kavak Mahallesi Boşnak Camii Meydanı’nda da etkinleştirilecektir.”  paylaşımıyla  diğer mahallelerde de bu uygulamanın gerçekleşeceği haberini verdi.

Başkan İşbilen’in ücretsiz wi-fi uygulamasını duyurmasının ardından Uzunköprülüler İşbilen’e teşekkür ederken, “Sosyal Belediyecilik bunu gerektirir, güzel fikir. Tüm ilçede olduğu zaman çok daha mutlu olacak halk. Başarılarınızdan dolayı kutlarım başkanım sizi.” gibi yorumlar yapıldı.