Edirne Valisi Hasan Duruer, Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Duruer’in mesajı şöyle: “10 Nisan 1845’te kurulan Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın can ve mal güvenliği, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etmek için çok büyük bir özveriyle gece gündüz yılmadan 169 yıldır çalışmaktadır.

İki asra yakın fedakarca görev  yapan Türk Polisi, gücünü halktan ve kanunlardan almış, gerektiğinde canını hiçe sayarak  görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır. Bu onurlu ve kutsal görevi büyük bir özveriyle yerine getirerek Edirne’mizin güven ve huzur kenti olması için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Emniyet teşkilatına teşekkürlerimi sunarım.

Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum. Halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık, mutluluk  dileyerek  tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.”