HABER MERKEZİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun annesinin ani rahatsızlığı nedeniyle programın kısa süreli ileriki bir tarihe ertelendiği bildirildi.

28 Ocak Cumartesi günü Keşan ve İpsala Oda Borsaları işbirliğinde gerçekleştirilecek olan müşterek Vergi Ödül ve Tescil Töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun annesinin ani rahatsızlığı nedeniyle iptal edilerek ileriki bir tarihe ertelendi.

Oda ve Borsa Yetkilileri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Cumartesi günü Vergi Ödül ve Tescil Töreni için Keşan’a gelerek ekonomiye değer katan Keşan, İpsala ve Enez’deki iş adamlarımıza vergi ve tescil ödüllerini vereceğini fakat annesinin ani rahatsızlığı nedeniyle Cumartesi günkü programı iptal ederek başka bir tarihe ertelediklerini dile getirdiler.

Bir sonraki tarih ile ilgili kesin bir bilgi olmadığını fakat kısa bir süre sonra tarih konusunu kesinleştireceklerini belirten yetkililer, programın belli olmasının ardından ödül töreninin detaylarını kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdiler.