AYŞİN SEÇİL GEZER

Vural, “Enez’deki 19 köyümüzü, Enez İlçe Başkanımız, Enez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile köylerimizi geziyoruz. Enez’de de yapılması gereken işlerimiz var. 2019 yılında Edirne’nin bütünşehir olma ihtimali var. Bütünşehir olmadan önce Enez’e de bazı yatırımlar yapmak istiyoruz. Enez’de de 2018 yılında aynı şekilde 1. kat, 2. kat stabilize olması gereken köylerimiz var. Onları yapmaya çalışacağız. Menfez çalışmaları, dere ıslah gibi çalışmaları Devlet Su İşleri eliyle büyük işler yaptık. Biz bunların devamlı takipçisi oluyoruz. Hangi muhtarımız ne dilekçe verdiyse bizlere söylüyor, biz de takipçisi olarak elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz. İl Başkanımız ve Milletvekilimiz ile birlikte 2018 yılında Enez’de yapılması gerekeni yapacağız.” dedi.

DERDİMİZ HİZMET

Sütçüler ve Karaincirli köylerine düğün salonu yapma sözü verdiklerini ifade eden Adnan Vural, şunları söyledi: “Sütçüler Köyü’ndeki düğün salonu işi için ödenek çıkarttık. Kısa zamanda yapımına başlanacak. İnşallah Karaincirli köyüne de 2018 yılında yapılacak.  Her gittiğimiz köylerimizde not alıyoruz. Elimizde olan imkanlarla, yapmamız gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz. CHP’de iki tane Meclis Üyesi var. Meclis’te zaman zaman söylüyoruz, ne yapmamız gerekiyorsa gelin birlikte yapalım. Sizler de takip edin, biz de takip edelim, derdimiz hizmet. Ama maalesef bizim bu arkadaşlarda hizmet etme derdi olmadığı için böyle bir şeye gerek duymuyorlar. Çalışma heyecanı yok onlarda. Biz İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte yine hareket edeceğiz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

ENEZ BELEDİYESİ’NİN ÇÖP ARABASI YOKTU

Açıklamasının sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu’nun eleştirilerine değinen Vural, sözlerini şöyle tamamladı: “Enez İlçe Başkanı Belediye Başkanı’na ‘Hodri meydan’ diyor. Enez Belediyesi, 2014 yılı öncesi personel maaşını ödeyemez durumda, çöplerini alamayan bir durumdaydı. Şu anda maaşlar düzgün ödeniyor, çöpler toplanıyor, alınan araç sayısı belli. 2014 yılı öncesi Enez Belediyesi’nin çöp arabası yoktu. Boş muhalefet yapacağına, yapılan işleri görmesi lazım. Varsa eksik söylesin. Boş laf ile ‘Hodri meydan’ diyerek bu işler olmaz. Hizmet edeceksin. Belediyenin yaptığı ve yapacağı işleri takip edeceksin. Birileri yazıyı hazırlamış vermiş eline öyle basına dağıtmış. Geçtiğimiz sene ‘Enez Yılı’ olacak dediler. Enez yılı yaptın ama 2017’de Enez’e bir şey yaptığın yok. Enez’e bir şey yapmadın, artı proje gerçekleştirmedin. Tamamen İl Özel İdaresi’nin 2017 yılında yaptığı bütçe haricinde bir şey yapmadın. 2017 yılını Enez Yılı ilan ettiysen güzel bir şeyler yapman lazım. Onu da yapamadın.”