AYŞİN SEÇİL GEZER

Bu tartışmalara CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından Adnan Vural konuyla ilgili açıklamada bulundu. 

Vural, AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta Enez CHP İl Genel Meclis Üyeleri CHP Keşan binasında bir açıklama yapmışlardı. Sanki Enez’de açıklama yapacakları yer olmadığı için bu arkadaşlarımız gelip Keşan’da açıklama yapmışlar. Bende bu açıklamalara cevap verdim, şimdi bakıyorum İl Başkanı Fevzi Pekcanlı sosyal medyada bir açıklama yapmış; Necdet Budak ve Abdullah Bostancı’nın ortak özelliği nedir şeklinde burada CHP’den AK Parti’ye geçtiklerini kastediyor bence. Şunu söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi hizmet partisi olmadığı için Sayın Vekilimiz, Sayın Belediye Başkanımız hizmet olmayınca AK Parti hizmet partisi olduğu için AK Parti’de hizmet ediyorlar. Necdet Budak 2 dönem AK Parti’de milletvekilliği yaptı, yaptığı işler belli ve bölgeye çok faydası oldu. Sayın İl Başkanımız herhalde bunları görmemiş. Abdullah Bostancı da şimdi AK Parti’de hizmet yapıyor. Enez’de 2014 öncesi yapılan işler ile şimdi yapılan işler arasında çok büyük fark var. Daha önce Enez Belediyesi’nin çöp toplama aracı yoktu. 2014 öncesi CHP Belediyesinde bunların hiçbiri yoktu. Necdet Budak’ın bölgeye büyük faydaları oldu, Abdullah Bostancı’nın da oluyor. Biz hizmete bakıyoruz. AK Parti bünyesine kim gelirse derdi her zaman hizmet oluyor. Derdi millet derdi hizmet. Hizmet yapmak için hizmet üretilmesi için Sayın Fevzi Pekcanlı’yı AK Parti’ye davet ediyorum. Gelsin AK Parti bünyesinde hizmet etsin. O zaman hizmetlerin nasıl yapıldığını daha iyi görecek. Bunun örnekleri; Necdet Budak, Abdullah Bostancı, inşallah AK Parti bünyesine onu da katarız. AK Parti’nin felsefesi hizmet.” 

SAZLIDERE İÇİN NE YAPALIM DİYE TARTIŞMALIYIZ

Geçtiğimiz günlerde Sazlıdere Köyü ve Sahili Yardım ve Kalkındırma Derneği Başkanı Serdar Durak’ın açıklamaları hakkında da konuşan Vural, sözlerini şu şeklide sonlandırdı: “Bizim derdimiz bölgemize nasıl hizmet edelim. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Geçmiş’in bir açıklaması oldu, bütünşehir ile ilgili. Herhalde şu an bütünşehir olayı rafa kalktı. 51 tane ilimiz şu anki hali ile devam edecek. Sazlıdere Güzelleştirme Derneği Başkanı bir açıklama yapmış; köyümüz turizm bölgesi şeklinde. Doğru söylüyor, 5 İl Genel Meclis Üyesiyiz Keşan’da, 5’imiz de Sazlıdere için ne yapalım diye tartışmalıyız. Duş alma yerleri yok, lavaboları yok. Turizm bölgesi bir şeyler yapmalıyız, gelen vatandaşın rahat etmesi lazım. Elimizde olan imkanlar ile eğer CHP’lilerden bir çalışma gelmez ise İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık, İl Başkanımız İlyas Akmeşe ile görüşüp bu sorunu onlara iletiriz. İnşallah bu sorunu çözüme kavuştururuz.”