Edirne İl Genel Meclisi’nin AK Partili üyeleri Hüseyin Boyalık, Adnan Vural ve AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özgür İnceoğlu, geçen Perşembe günü Karanlıkdere Mevkii’nde bulunan Keşan-Yenimuhacir arasındaki bağlantı stabilize yolda incelemelerde bulunup bu yolda en kısa süre içinde iyileştirme çalışması başlatılacağını bildirmişti.

Keşan­-Yenimuhacir arasındaki yolda çalışmaların geçen Pazartesi günü başlatıldığı görüldü.  Edirne İl Özel İdaresi dozeri yol boyunca düzeltme ve mevcut su kanallarını açma işlemi yaparken, kamyonlarda AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özgür İnceoğlu’na ait Karakaya Madencilik işletmesinden ücretsiz olarak aldıkları malzemeyi aralıksız bir şekilde taşıdı.

Buradaki yol çalışmalarının bir iki gün içinde tamamen bitirileceği ve vatandaşların sorunsuz bir şekilde hizmetine sunulacağı belirtildi.

Bu arada yolun son haline ilişkin olarak değerlendirmede bulunan yetkililer bakım ve onarımdan geçirilen yolun gayet kullanışlı bir hale geldiğini belirterek, “Aşırı yağmur ve şiddetli kar yağışı olana kadar bu yol güvenle kullanılabilir.” diye konuştu.