Dün sabaha karşı Keşan’da, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak düzenlenen operasyonda 42 kişi gözaltına alındı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) Şube Müdürlüğü ile Keşan KOM Grup Amirliği ekiplerince önceden belirlenen çok sayıda eve Edirne Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şubesi ekipleri tarafından eş zamanlı baskın düzenlendi. Yapılan operasyonda uyuşturucu sattıkları iddia edilen 42 kişi gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Evlerde yapılan aramalarda ise esrar, bonzai ve uyuşturucu hap elegeçirildi.

Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan kişilerin Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen yakınları ise polise taşla saldırdı. Polis, saldırganlara biber gazı ve copla müdahale etti. Çıkan olaylarda bir polis memuru göğsüne isabet eden taşla yaralanırken, taşları attığı iddia edilen bir kişi de gözaltına alındı.

Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde, gözaltına alınan kişilerin ifadeleri alınmaya devam ediyordu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Sonay Can