BÜLENT SAYLAM

Kale Otomotiv’in, Yeni Insignia Sport’un Lansmanı 10 Haziran 2017 Cumartesi günü yapıldı. İstanbul yolu 2.km’de bulunan, Opel Plaza Kale/Keşan’da saat 15.00’te başlayan lansmanda Kale Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Kale, lansmana gelen konuklarla yakından ilgilendi. Kalabalık bir konuk grubu lansmanda yeni kasa Insignia Grand Sport’a ilgi gösterdi ve test sürüşü yaptı. Test sürüşlerinin ardından lansman sonra erdi. Lansmanda yeni kasa Opel Ingisnia Grand Sport hakkında şu teknik bilgiler verildi:

“1.6 dizel otomatik lansmanı sonrası mevcut Insignia modeliyle Türkiye pazarında önemli başarılar elde ettik ve hedeflediğimiz satış rakamlarına ve segment payına adım adım yaklaşıyoruz. Yeni Insignia modelimiz ise bu çıtayı çok daha yukarılara çıkaracağına inanıyoruz.

 2009 Avrupa'da yılın otomobili seçilen birinci nesil Insignia'dan tamamen farklı bir tasarıma sahip olan modelin Aks mesafesi 92 mm uzatılarak daha da ferah bir iç mekan sağlandığını ve bu farkı özellikle arka koltukta oturan yolcular hissedeceğini dile getirdi. Yeni Insignia Grand Sport daha uzun, yere daha yakın, bir cou0'nin esnek hatlarına ve üst sınıf otomobillerin cesur duruşuna sahip.

8 İLERİ VİTES!

Yeni Insignia Grand Sport, yeni sekiz ileri otomatik vitesi ile sürücüsünün bu özellikten en üst seviyede faydalanmasını sağlıyor.

Yeni Insignia Grand Sport sürüsü daha güvenli, daha rahat ve daha konforlu kılan birçok üstün teknolojiyi de içerisinde barındırıyor. Astra'nın beğeni ile karşılanan Sürüşe Duyarlı LED Matrix ön far sistemini daha da geliştiren Opel mühendisleri, Yeni Insignia için ikinci nesil Intellilux LED°Matrix farlarıortaya çıkardılar. Yeni farlar daha hızlı, daha keskin ve daha güçlü. Uzun farları ise 400 metreye kadar ulaşabiliyor. Direksiyona ufak müdahalelerde bulunan Şerit Takip Sistemi, kritik bilgileri ön cama yansıtan yeni Head-up-Display Sistemi, 360 derece kamerası gibi teknolojiler, AGR sertifikalı premium koltuklar, ön ve arka koltuk ısıtması ve ısıtmalı ön cam gibi konfor özellikleri ile birleşiyor. Elbette son nesil bilgi-eğlence sistemi Intellilink ile Yeni Insignia sürücüsüne çarpıcı bağlantı imkanları da sunuyor”