Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, dün yaptığı açıklama, yollara parke taş döşeme çalışmalarının sürdüğünü belirterek, dere ıslah çalışmalarında da sona gelindiğini ifade etti.  

Çalışmalara Eylül ayından bu yana devam edildiğini dile getiren Ordu, Dere ıslahında bin 800 metrelik çalışmanın bin 500 metrelik bölümü tamamlanmış durumda. Tamamı taş duvar yapılacak. Şuan sadece 300 metrelik bir bölümü kaldı. Yaklaşık 20 gün içerisinde tamamı bitirilir diye düşünüyorum. Beldede parke taş döşeme çalışmaları da sürüyor. Geçtiğimiz eylül ayında ihalesini yaptığımız taş döşeme çalışmalarımız sürüyor. Kurban Bayramı’ndan sonra kalındığı yerden devam ediyor. Şuanda yaklaşık 7 bin metrekaresi bitmiş durumda. İnşallah havalarda iyi giderse tamamlarız.” dedi.

DUBLE YOLDAN BELDEYE GELEN YOL BOZUK

Duble yoldan, beldeye ulaşımı sağlayan yolun bozukluğuna da dikkat çeken Ordu, şunları söyledi: “Yaklaşık bin 900 metre olan yol Özel İdare sorumluluğunda. Sayın Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu da duble yol yapımı sırasında bu yolunda sıcak asfalt ile yapılacağı sözünü vermişti. Ancak bugüne kadar tüm çabalarımıza rağmen yapılmadı ama halen umutluyuz, inşallah yapılacak.”