Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Edirne Şubesi’nin 14 Ağustos 2016 Pazar günü yapılan genel kurul toplantısında göreve gelen yönetim kurulu, 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü ilk toplantısını yaparak görev bölümünü gerçekleştirdi.

Saat 12.00’de Edirne Olay Gazetesi Bürosu’nda gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Demir, Ahmet Topaç, Fikri Ak ve Mustafa Yaraşır katılırken, bir haber nedeniyle Bulgaristan’da olan Gökhan Tuzladan katılamadı.

En Yaşlı Üye Fikri Ak başkanlığında gerçekleşen toplantıda Erdoğan Demir başkanlığa seçilirken diğer görev bölümü de şöyle gerçekleşti.

Başkan Yardımcısı: Gökhan Tuzladan

Genel Sekreter: Ahmet Topaç

Veznedar Muhasip Üye: Mustafa Yaraşır

Üye: Fikri  Ak

Demir, ilk toplantının ardından yaptığı açıklamada “Yönetim Kurulumuzun ilk toplantısını gerçekleştirdik. Görev bölümümüzü de oy birliği ile gerçekleştirdik. Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi olarak bundan böyle çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Yönetim Kurulumuz ve tüm üyelerimizle birlikte Edirne basınına farklı bir bakış getirmeyi ve bütün gazeteci derneklerimizle birlikte çalışmayı ve onlarla çeşitli projelere imza atmayı düşünüyoruz.” dedi.