GİZEM GÖRÜR

Yıldırım şunları söyledi: AK Parti Keşan Teşkilatı’nın 6. Olağan kongresi yapıldı ve adaylığımızı koyduk. Gerekli sebeplerden ötürü adaylığımız engellendi. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Hakkımızda hayırlısı buymuş diyerek yolumuza devam ediyoruz. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum bizler buralara 1923’te Yunanistan’dan, Bulgaristan’dan dedelerimiz geldi. Hiçbirimizin dedesi senin kaşın kara, senin gözün beyaz, sen kal sen gel demedi. Hepsi birlik ve beraberlik içerisinde buralara geldiler ve bu anlayışla hayatlarını sürdürdüler. İşte bize yakışan felsefede budur. Bizler de bundan sonra aynı dedelerimiz, ecdadımız gibi kardeş gibi birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Öncelikle bir canımız var Allah’a bir siyasi kimliğimiz var Keşan halkımıza, teşkilatımıza feda olsun. Biz bunu söylüyoruz. Biz Keşan’a talip olduk. Biz yarın Edirne’ye de talibiz. Biz genciz, biz yarın Ankara’ya da talibiz, biz genciz. Edirne’den Viyana’ya kadar uzanan yollara da talibiz. Biz perspektife böyle bakıyoruz. Hani cumhurbaşkanım diyor ya ‘Bize gerçekten Ömerler lazım’ evet adım Hüseyin Yıldırım olabilir ama gönlümüz Ömer’dir. Biz bu sevdadan vazgeçmeyiz.”

SİZİN GİBİ BİR MİLLETVEKİLİM OLDUĞU İÇİN GERÇEKTEN UTANDIM

Yollarına istikrarlı bir şekilde devam edeceklerini dile getiren Hüseyin Yıldırım “Kongremize bakanımız, üst düzey temsilcilerimiz katıldı. Sultangazi Belediye Başkanımız Cahit Altunay bizleri yalnız bırakmadılar. Olumlu, kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde mesajlar verdiler. Takdire şayandır. Bakanımız geldiler, birlik ve beraberlik içerisinde mesajlar verdiler. Takdire şayandır, bakanımız bizleri mutlu etmiştir. Fakat Genel Merkez’den gelen Milletvekilimiz Mehmet Muş bizleri derinden ve ziyadesiyle üzmüştür. Bizleri paralele benzetmiştir, bizlerin yaptıklarını 17 Aralık operasyonlarına benzetmiştir. İşte bu tür konuşmalar partimizi, yönetimimizi, bizim arkamızda bize sevda duyan kitlemizi derinden yaralamıştır. Biz Mehmet Muş’un sözlerini burada esefle kınıyoruz. Bizleri bölgemizde lider olarak Mehmet Muş’un aklıyla hareket etmeyiz. İstişare ettiğimiz konular vardır. Büyüklerimiz vardır, değer verdiğimiz insanlar vardır. Biz bölgemize göre hareket ederiz. Bugün biz bayanlarla da siyaset yaparız. Biz, ümmet yolunda, dava yolunda siyaset yapmak için bu yoldayız. Değerli vekilimize bu mesajları buradan iletiyorum. Kendisi bizleri dava ehli olmamakla suçladı. Siyasi mesajlardan iyi anlarız. 2001 yılında Polis Meslek Yüksekokulu’na girmek istediğimde İmam Hatipliyiz diye kat sayı farkından 50 puanımız kırıldı. Biz bu davanın tokadını yedik. Darbecilerden yedik, FETÖ’cülerden yedik. Sayın Mehmet Muş bizler yargılandık, bizler 28 Şubat mağduruyuz. Biz bu davanın devamlılığı için uğraşanlarız. Siz bizleri fitnecilere, 17 Aralık’takilere benzettiniz ama biz size bunları yakıştıramadık. Sözlerinizden utanç duymadım ama sizin gibi bir milletvekilim olduğu için gerçekten utandım. Biz bunların takdirini kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Bizler bugün kazanan olmadık evet ama kaybeden de olmadık. Genç kardeşlerime sesleniyorum. Takdire şayan hareketler yaptılar. Bu teşkilatın var olması ellerinden geleni yaptılar. Ben o gençlerin adını Ömer olarak addediyorum.”

KADINLARIMIZA VERMİŞ OLDUĞUMUZ DEĞER BU OLMAMALI

Yıldırım, açıklamasını şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanımız her zaman kadınlarla yola çıkmıştır. Kadınlar bu teşkilatın ev sahibidir demiştir. Ama üzülerek söylüyorum, bugün kadın kollarından hiçbir kardeşimizin delege yazılmaması da Keşan Teşkilatı olarak bizleri derinden üzmüştür. Kadınlarımıza vermiş olduğumuz değer bu olmamalı. Bazı delege kardeşlerimizin tehdit edildiğine dair kulağımıza hoş olmayan şeyler geliyor. Böyle bir korku ve endişe içine giren kardeşlerimiz varsa müsterih olsunlar. Bunun takibini bırakmayacağız. Bunlar ucuz şeyler, ufak şeyler. İlçe başkanımızın da böyle bir hareket içinde olacağını düşünmüyorum. Bu tür fitnelere kapılmayacağız. Hüseyin Boyalık kardeşimiz ilçe başkanlığına devam etmektedir. Biz kendisine başarılar diliyoruz. Bu teşkilatın neferiyiz, birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bizi kimse fitne ve fücurların içine çekemez. Biz burada siyaset yapıyorsak gerçekten memleketimizi sevdiğimiz içindir. ”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ