TSO, Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle yürüyüş düzenledi

 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) tarafından düzenlenen ödüllü yürüyüş etkinliği, yarın Cennet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.

Keşan TSO tarafından sosyal sorumluluk aktivitesi kapsamında yapılacak yürüyüşe katılacak herkese, Keşan Devlet Hastanesi tarafından 1 ay süreli olarak randevu olmaksızın ve sıra beklemeden checkup hakkı verilirken, Keşan TSO Üyesi bir firma tarafından da yürüyüşe katılan ilk 20 kişiye tansiyon aleti ile bazı oda üyesi işletmeler tarafından da çeşitli promosyonlar verilecek. 

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, toplumda fiziksel aktivitenin önemi ve sağlık üzerine etkileri hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla fiziksel aktivite ile ilgili özel gün ve haftaların etkin olarak kutlanmasının önemli olduğunu dile getirerek şunları ifade etti:

“Odamız önderliğinde, 3 Ekim Perşembe günü 07.00 – 07.45 saatleri arasında, Keşan Cennet Bahçesi önünde buluşarak gerçekleştireceğimiz yürüyüş organizasyonumuzla, fiziksel hareketsizliğin neden olduğu birçok hastalığa karşı vatandaşlarımızın dikkatini çekmek istiyoruz. Kronik hastalıkların ortak risk faktörlerinden birisi olan fiziksel hareketsizlik, dünya genelindeki ölüme neden olan risk faktörleri sıralamasında dördüncü sırada yer almaktadır. Modern hayatın bize sunduğu bazı kolaylıklar nedeniyle hareketsiz bir yaşama mahkûm durumdayız. Her gün düzenli olarak 1 saat yürüyor olsak obezite ve kalp rahatsızlıkları gibi birçok hastalığın önüne geçmiş oluyoruz."

Yüksel Alioğlu açıklamasının devamında, Perşembe sabahı yapılacak yürüyüş organizasyonuna katılacak ilk 20 kişiye, oda üyesi bir firma tarafından tansiyon aleti hediye edileceğini ve ayrıca Keşan Devlet Hastanesi tarafından yürüyüş etkinliğinde bulunan herkese, 1 ay süreli olarak randevusuz ve sıra beklemeden checkup hakkı tanınacağını belirtti. Yüksel Alioğlu ayrıca, aktiviteye katılan iki aileye de oda üyesi Cennet Tepe Cafe & Restaurant tarafından ücretsiz kahvaltı ikram edileceğini sözlerine ekledi.

Alioğlu son olarak, Keşan TSO tarafından, insan sağlığını korumak ve bilinçlendirme adına yapılan etkinliğin faydalı olmasını dileyerek, tüm kamu görevlileri ve yerel yöneticilerin katılacağı aktiviteye başta oda üyeleri, aileleri ve çalışanları olmak üzere tüm Keşan halkını davet etti.

Keşan TSO tarafından düzenlenecek aktivite ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve aktiviteye promosyon hediye vermek isteyen firmalar, Keşan TSO Basın Yayın Departman Sorumlusu Gökhan Gürer ile odanın 0284 714 11 37 numaralı telefonundan irtibat kurabilecekler.