GİZEM GÖRÜR

Yüksel Alioğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan Meclis Toplantısı’nda Turgay Akıncıoğlu ve Önder İnceoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıkladığını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin seçim kararı aldığını belirten Alioğlu, “Türkiye genelinde tüm oda ve borsalar 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında seçimlerini yapmasını öneriyor. Keşan TSO yönetim kurulu seçimlerin yapılması için karar aldı. Ekim ayının ilk haftası Keşan TSO’da seçimler olacak. Adaylığını açıklayanlar var. Henüz basın açıklaması yapılmadı ama son yaptığımız Meclis Toplantısı’nda 2 arkadaşımız aday olduğunu açıkladı. Turgay Akıncıoğlu ve Önder İnceoğlu mecliste aday olduklarını söylediler. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu yaklaşık 1 yıl önce aday olmayacağını, siyasete atılacağını açıklamıştı. Son aşamada da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda aday olacağı sinyalini verdi. Paylaşımına ‘Hizmete devam’ notunu düşmüş. Bu basına da yansımış durumda. Onun öncesinde de ‘Meclis ağabeyliği’ söylemi vardı. Paylamışından sonra ‘Meclis ağabeyliği’nin yanı sıra yönetim kurulu başkanlığı görevi düşünmüş olmalı. Herkesin açıklamalarına saygı duymamız lazım.” dedi.

SEÇİMLERDE 1 VEYA 2 LİSTE OLMASINI BEKLİYORUM

Şu anda seçimlerle her hangi bir liste açıklanmadığını ifade eden Yüksel Alioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimlerde farklı listeler olabilir. Keşan iş dünyası Keşan TSO’ya sahip çıkmalı. Bu görevlere gelecek birçok insan var. Liste kurarlar mı, bilmiyorum. Söz konusu görevler, fedakarlık isteyen gönül işi. Oda’nın çıkarlarını korumak ve üyelere hizmet etmek amacında oluyorsunuz. Kimsenin bir beklentisi yok.  Ben seçimlerde 1 veya 2 liste olmasını bekliyorum. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu 12 yıldır görevde ve liste yapıp-yapmayacağını bilemiyorum.”

BİZE DE GÖREV DÜŞÜYORSA ALMAYA HAZIRIZ

“Yüksel Alioğlu olarak yeni dönemde görev alacak mısınız?” sorusuna cevap veren Alioğlu, “Sıra bana gelene kadar çok insan var. Ama bize de görev düşüyorsa almaya hazırız. Çekindiğimiz yok. Meclis başkanı olurumun dışında guruptan çıkmamız lazım.” dedi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ