BÜLENT SAYLAM

İstasyon Mahallesi Londra Asfaltı (İpsala Yolu üzeri) No: 17 adresinde düzenlenen törene, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, siyasi parti ve oda temsilcileri, iş dünyasının tanınmış simaları ve Tarhan Ailesi katıldı. 

KENDİSİNİ BİR KERE DAHA RAHMETLE, MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUM

Açılış kurdelesi kesiminden önce Tarhan Yapı Malzemeleri Sahibi Oktay Tarhan, törene katılanlara “hoş geldin” diyerek şunları söyledi: “Şirketimiz babam rahmetli Sadettin Tarhan tarafından 1989 yılında kuruldu. Kendisini bir kere daha rahmetle, minnetle ve özlemle anıyorum. Ve kendisinin her gün eksikliğini hissediyorum. 36 çalışanımız var, işimizin en büyük kısmı inşaat malzemeleri ticareti, uluslar arası taşımacılık yapıyoruz. Yunanistan, Arnavutluk, Kosova ve Makedonya’ya ve bir miktar da doğal taş ihraç ediyoruz. Hem yurtiçinde hem yurtdışında iş ilişkisi olduğumuz şirketlerle gittiğimiz zaman ziyaretlerde böyle bir bina yapma ihtiyacımız oldu. Hem çalışanlarımıza daha iyi çalışma koşulları sunmak hem konuklarımızı, müşterilerimizi, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı ve dostlarımızı daha sık ve daha iyi koşullarda ağırlamak için böyle bir bina yapmaya karar verdik. Hepinizi çok sık bekliyorum davet ediyorum, alışveriş için değil sohbet için bekliyorum. Bu binanın yapımı için başta mimar ve mühendis arkadaşlarım olmak üzere ustalarıma, kalfalarıma işçi kardeşlerime, tesisatçılara hepsine en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Daha sonra Tarhan, Kaymakam Özder ve Belediye Başkanı Özcan’ı kurdele kesmek için davet etti. Kurdele kesiminden sonra Tarhan, Özder ve Özcan’a Tarhan Yapı’nın yeni yönetim binasını gezdirdi.

Sadettin Tarhan için yapılan fotoğraflarının ve güreş ağalığı yaptığı zamanda ağalık kıyafetinin olduğu köşede zaman içinde yolculuk yapılırken Sadettin Tarhan’ın oğlu Saros Beton Sahibi Turgay Tarhan ve Oktay Tarhan fotoğraflardan bazıları ile ilgili anılar hakkında bilgi verdi.

Açılış kokteyl ve müzik dinletisiyle sona erdi.