Keşan Belediyesi ile Keşan Türkü Dostları işbirliğinde Türk Halk Müziği Kursu açılacak.

Söz konusu kurs nedeniyle dün, Keşan Türkü Dostları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Soner Velioğlu ve dernek yöneticileri, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Özcan, ziyarette, Keşan Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal etkinliklere her zaman destek olduğuna vurgu yaparken, Keşan Türkü Dostları Derneği Başkanı Soner Velioğlu ise belediyenin ve özellikle Başkan Özcan’ın sanat ve sanatçı ile kültürün her zaman yanında olduğunu söyledi.

Saat 15.00 sıralarında başlayan ziyaret sonrası yapılan bilgilendirmede, Keşan Belediyesi ile Keşan Türkü Dostları arasında yapılan işbirliği ile açılan kursa, kayıtların, 30 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacağı ve 24 Ekim 2013 Perşembe günü sona ereceği ifade edildi.

Kursun kayıtlarının hem Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde hem de Keşan Türkü Dostları Derneği’nde alınacağı ve tek gerekli olan belgenin nüfus cüzdan fotokopisi olduğu belirtildi.

THM Kursu’nun 25 Ekim 2013 Cuma günü başlayacağı ve kurs sonunda bir türkü gecesi gerçekleştirilmesinin planlandığı dile getirildi.