HABER MERKEZİ

Barış Bölükbaşı’nın yazdığı, Çiğdem Tunç’un yönettiği komedi türündeki ortaoyunu Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde sahnelendi ve saat 22.00’de başladı

Oyunu Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve eşi, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ile CHP Keşan İlçe Başkan Vekili Salim Yatıkçı 400’e yakın tiyatrosever izledi.

Mehmet Özcan ve eşi ile Yatıkçı’nın Keşanlı çocuklarla birlikte tiyatroyu izlemesi de dikkatleri çekti.

Usta tiyatro oyuncuları; Çiğdem Tunç, Özkan Ayalp, Deniz Salaman, Murat Parasayar, Sema Aras, Ünal Zorer, Alper Çorumluoğlu, Gökçeçiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Derya Yıldız, Savaş Özkartal’ın rol aldığı oyunda Kavuklu’dan Pişekar'a, Arap Bacı'dan Laz'a, Trakyalı'dan Nigar'a, Tuzsuz Deli Bekir'den Beberuhi'ye ve nihayet Beyzade'den Nilüfer'e tüm renkleri, dokusunu kaybetmeden estetsize edilen oyun güncel esprilerle zenginleştirilerek izleyenlere sunuldu ve Keşanlı tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı.

Oyunun ardından Çiğdem Tunç, tüm oyuncuları tek tek izleyenlere tanıttı.

Daha sonra sahneye gelen Keşan Belediye Başkanı Opr.Dr. Mehmet Özcan, tüm oyuncuları tek tek kutlayarak tiyatro adına Çiğdem Tunç’a bir buket çiçek hediye etti.

Tunç, sanata ve sanatçıya büyük önem veren Özcan’a bir sanatçı olarak teşekkür etti.