Keşan Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında, Tiyatro Replik’in “Bizden Size Kabare” adlı tiyatro oyununu Keşanlı tiyatroseverlerlerle buluştu.

22 Ocak 2016 Cuma günü Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Salonu’nda sahnelenen ve saat 19.30’dabaşlayan tiyatro oyunu; “Benim Adım Cemil” olarak bilinen ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Uğurtan Sayıner’in yönetmenliğinde sahneye konuldu.          

Sayıner ayrıca oyunda da rol aldı.

Oyunu Keşan Belediye BaşkanYardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, Belediye Meclis Üyeleri Neval Karaatlı ve Mehtap Perçin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan Boz ile 200’e yakın tiyatrosever izledi.

Skeçler halinde sergilenen oyunda;  Uğurtan Sayıner’in yanısıra Şehmus Yığın, Mehmet Gülerbaşlı, İsmail Tabak, Nermin Çiftçi, Osman Tepe, Müge Menekşe rol aldı.

Skeçler izleyenler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Oyunun sonunda sahneye çıkan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, bu soğuk havada salonu dolduran tiyatroseverlere ve tiyatroya bu güzel oyun nedeni ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın adına bir buket çiçek hediye etti.

Şehmus Yığın da kendilerini Keşan seyircisi ile buluşturan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ve kendilerini yalnız bırakmayan Keşanlı tiyatroseverlere teşekkür etti.