HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Keşan’a gelen Büyülü Sahne Tiyatrosu, 21 Aralık 2017 Perşembe günü “Ömürsün Doktor” adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturdu.

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen ve saat 20.30’da başlayan 2 perdelik komedi türündeki tiyatro oyununu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Yaklaşık 2 saat süren, Kubilay Zerener’in kurgulayıp yönettiği, Cem Özer, Betül Şahin, Fulden Akyürek, Soydan Soydaş, Ateş Fatih Uçan, Fırat Çöloğlu, Doğan Bekdoğdu gibi usta tiyatro ve dizi oyuncularını bünyesinde barındıran “Ömürsün Doktor” adlı tiyatro oyunu, büyük beğeni ile izlendi.   

Oyun sonrası sahneye gelerek oyuncuları başarılı performanslarından ötürü tebrik eden Cengizhan Aktan, oyunculara çiçek takdim etti ve izlemeye gelen seyircilere teşekkür etti.

Oyuncular adına konuşan Cem Özer de Keşan’da olmalarını sağlayan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.