GİZEM GÖRÜR

Derneğin yönetim kurulunun 29 Eylül Cuma akşamı dernek ofisinde yapılacağını bildiren Aylin Akyel, aynı zamanda hafta boyunca dernek adına bazı ziyaretlerde bulunulacağının da bilgisini verdi.

Yönetim Kurulu’nun 29 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de toplanacağını söyleyen Akyel, “Geçtiğimiz hafta bir toplantı yaptık, yönetimde bazı değişiklikler yapma kararı aldık. Genel Kurulumuz 29 Eylül saat 20.00’de belediye binasında bulunan ofisimizde toplanacak. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Danışma Kurulu ve Üst Kurul temsilciler dahil olmak üzere seçimler yapılacak.” şeklinde konuştu.

ZİYARETLERDE BULUNULACAK

Hafta boyunca dernek adına ziyaretlerde bulunulacağını belirten Akyel, şunları söyledi: “Bazı kararlar aldık. Hafta içi Belediye Başkanımız Mehmet Özcan ile CHP Keşan İlçe Başkanımız Erdoğan Gümülcineli ile AK Parti Keşan İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ile ve Keşanlı yardım sever iş adamlarımız ile görüşeceğiz. Bize ne gibi bir yardım ve faydaları olabilir, bunları görüşeceğiz. Buluşmalarımızda sürekli fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Sokak hayvanlarına nasıl daha iyi yardım edebileceğimizi konuşuyoruz. Bir karar aldık. İş yerlerine minik bağış kutuları koyacağız. Sesimizi duyuramadığımız fakat gerçekten hayvan sever çok vatandaşımız var. Ve kutuları gördüklerinde bağış yapacaklarından eminiz. Bu şekilde biraz daha bütçe açısından rahat olabileceğimizi düşünüyoruz. Sokak hayvanlarının tedavi ücretlerini bizler karşılıyoruz ve bize yardımcı olmak isteyen vatandaşımıza yardım yolunu açmış olacağız. Esnafımızdan bu kutuları kasalarında tutmalarını rica edeceğiz. Eminim çoğu seve seve kabul edecektir.”

YARDIMA MUHTAÇ BİR HAYVAN GÖRDÜKLERİNDE BİZE HEMEN ULAŞSINLAR

Aylin Akyel, açıklamasını şöyle tamamladı: “Bizler Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği olarak sürekli çalışıyoruz. Daha öncesinde de hepimiz bireysel olarak çalışıyorduk ama şimdi daha güçlü ve kalabalığız. Aramıza sürekli yeni üyelerimiz katılıyor. Sokakta yardıma muhtaç gördüğümüz tüm canlarımızı iyileştiriyoruz. İyi olmalarını sağlıyoruz. Halkımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bir yerde yaralı bir hayvan gördüklerinde bizi arıyorlar, bize ulaşıyorlar. Bizim tek bir isteğimiz var. Bir yerde yaralı bir hayvan gördüklerinde bize hemen ulaşsınlar. Yerini söylesinler yeter. Biz gereğini yapıyoruz. Unutulmamalıdır ki, bu hayatta bizim ne kadar yaşamaya hakkımız varsa, onların da var. Onlar bizim sessiz arkadaşlarımız.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ