1993 yılından bu yana FM bandı 88.5MHz’de yayında olan, Keşan’ın tek yerel radyosu Keşan FM, İstanbul Fatih Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen “Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri”nde, dinleyicilerin oylarıyla belirlenen “Yılın En İyi Yerel Radyosu” kategorisindeki 50aday arasında yerini aldı.

19 kategoride gerçekleştirilen organizasyonda

Arif Güven de adaylar arasında!

Geçen yıl 17 kategoride en iyilerin ödüllerini aldığı organizasyon, bu yıl 19 kategori çerçevesinde yapılıyor.

Yılın En İyi; Ulusal Radyosu, Yerel Radyosu, Pop Müzik Radyosu, Yabancı Müzik,  Slow Müzik Radyosu, Halk Müziği Radyosu, Üniversite Radyosu, Arabesk  Radyosu, Talk (Konuşan) Radyosu, Haber Radyosu, Spor Radyosu, Tematik Radyosu, Dijital Radyo Portalı, İnternet Radyosu, Radyo Show Programı, Radyo Programı, Radyo Konuk Programı, Şiir Edebiyat Programı ve Yerel Radyo Programı dallarında ödüllerin sahiplerini bulacağı organizasyonda, Keşan FM radyo programcılarından Arif Güven de, “Yılın En İyi Radyo Show Programı” kulvarında yine adaylar arasında.

İKİNCİ OYLAMA 9 ŞUBAT’TA SONA ERECEK!

Organizasyonun ön elemesi 20 –22 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılmıştı.

Ön elemede dinleyicilerin kullandığı oylarla, gerekli olan 1.500 oy sınırını aşan Keşan FM, 26 Ocak – 09 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ikinci oylamaya kaldı. Busüreçte yine dinleyicilerin oyları etkili olacak.

www.sihirlimikrofon.org sitesini 9 Şubat’a kadar ziyaret eden dinleyiciler tercihlerini, öncelikle sayfa üzerindeki kategorilerde, dilerlerse hepsi için veya Keşan FM ile Arif Güven Show Time’ın bulunduğu “Yılın En İyi Yerel Radyosu” ve “Yılın En İyi Radyo Show Programı” olarak yapabilecekler. Tercihlerini belirleyen dinleyiciler sayfa altında önlerine gelen “Sonraki Adım” sekmesine tıklayarak alacakları onay kodunu, cep telefonlarından ücretsiz mesajla 4605 gönderecek ve oy verme işlemini tamamlamış olacaklar.

Oylamanın sona ermesinin ardından sonuçlar,11 Şubat 2016 tarihinde, İstanbul’da, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek, “Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Gecesi”nde açıklanacak ve sihirli mikrofonlar sahiplerini bulacak.

“Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri”nin, radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini dile getiren Keşan FM Koordinatörü İbrahim Dağ, Sektör içinönem arzeden bir organizasyon.Ön elemede bize oy gönderen tüm dinleyicilerimizevermişoldukları destek ve iş birlikleri içinteşekkür ederiz.İkinci oylamada da yine dinleyicilerimizin oylarıyla “Yılın En İyi YerelRadyosu” olmaya adayız. Desteklerinizi bekliyoruz. Sihirli Mikrofon, radyosuna sahip çıkanKeşan’ın olmalı. şeklinde konuştu.