BÜLENT SAYLAM

Bulgaristan - Türkiye İş Birliği Programı dahilinde ilki Çamlıca Köyünde gerçekleştirilen “Ressamın Yolu” projesinin devamı olan etkinlik saat 14:00’te Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezinde Fotoğraf ve Resim Sergisi/ Basın Açıklaması gerçekleştirildi. Projenin bir sonraki durağı ise Edirne olacağı bildirildi.

“Ressamın yolu" projesi, CBC INTERREG-IPA Bulgaristan-Türkiye 2014-2020. Programı aracılığıyla AB mali desteği ile yer alıyor.

ŞULE KÜÇÜKOĞLU KİMDİR

Şule Küçükoğlu, 12 Ekim 1995 yılında Edirne ili, Keşan ilçesinde doğdu. İlk ve orta tahsilini Kesan ilçesinde yaptı. Liseyi Edirne Anadolu Güzel sanatlar ve Spor Lisesinde okudu. Daha sonra Trakya üniversitesi güzel sanatlar fakültesini tamamladı. 1 st international MAİL ART Biennal-1.Uluslararası Mail Art Bianeline katıldı. İlk karma sergisini 2015 yılında Edirne Trakya Birlik Sanat Galeri’sinde açtı .İlk kişisel sergisini de 15 Ocak 2016 tarihinde 'Başlangıç' adlı resim sergisini gerçekleştirdi.. Renklerin büyüsü kişisel resim sergisi 21 Ocak 2017 gerçekleştirdi. Şu anda avangard sanat atolyesinin kurucusu. Edirne Ulak ve Medya Keşan Gazetesinde köşe yazarı, artmajeur da blogger.