Edirne Belediye Başkanlığının düzenlediği Edirne 4. Kitap Fuarı birbirinden değerli yazarları ağırladı. Kitap Fuarı’nın son iki günü Edirne Halkı sevdikleri yazarlarla buluştu, kitaplarını imzalatabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yazarlarla tek tek sohbet etti.
Birbirinden değerli yazarlarla, okuyucunun buluşma noktası olan Edirne 4. Kitap Fuarı, hafta sonu büyük ilgi gördü.  Kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturan Edirneliler, yazarlarla sohbet etme imkanı da buldu.
Fuarda stant açan yayınevlerini tek tek gezen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yazarlarla sohbet ederek, kitap imzalattı. Fuara gelen öğrenciler ise Başkan Gürkan’a büyük ilgi gösterdi. Başkan Gürkan ile fotoğraf çektiren öğrenciler, kitap fuarını çok beğendiklerini dile getirerek, Edirne Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 
Hayranlarıyla imza töreninde bir araya gelmek için Edirne’ye gelen Uğur Mumcu’nun eşi, 23. Dönem CHP İzmir Milletvekili görevinde bulunan ve ‘İçimden Geçen Zaman’ kitabını yazarı Güldal Mumcu, gazeteci, akademisyen ve eski Turizm Bakanı Ahmet Tan, ‘Gayya Kuyusu’ ile birçok kitabın yazarı olan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile Güldal Mumcu’nun danışmanı Mehmet Açıktan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.
Edirne Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Gürkan, Türk siyasetinin en önemli isimlerini Edirne’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Konuk yazarlara Tarihi Edirne Belediye Başkanlığı Binasını gezdiren Gürkan, tarihi tablolar ile birçok farklı inanca mensup üyelerden oluşan Edirne’nin ilk Belediye Meclisi hakkında bilgi verdi.
Edirne Belediye Binası’nı ve Atatürk Odası’nı büyük bir hayranlıkla gezen yazarlar, Edirne’yi çok sevdiklerini söylediler. Eğitime, sanata ve kültüre değer veren Edirne Halkı’nın kitap fuarına da büyük bir ilgi göstereceğine inandıklarını ifade eden yazarlar, daha sonra hayranlarıyla imza gününde buluşmak için Edirne 4. Kitap Fuarı’nın düzenlendiği Ekmekçizade Ahmet Paşa Kevransarayı’na gittiler.