Keşan Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında Keşan’da çocuklarla buluşan Köstebekgiller’in Masallar Diyarı adlı çocuk oyunu dün son kez sahnelendi.

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde sahnelenen oyunların dünkü gösterimine Özel Aden İlkokulu, Anafartalar İlkokulu, Raşit Efendi İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Ahmet Yenice Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan da, tiyatro salonuna gelerek öğrencilerle birlikte oyunu izlediler.

Özcan oyunun ardından sahneye çıkarak oyuncuları kutladı.

Özcan burada yaptığı konuşmada Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ni bitirmenin mutluluğunu yaşadığını tiyatro salonunun açılışını da Keşanlı çocuklarla yapmaktan mutluluk duyduğunu ve bugün kendisinin de Keşan’ın geleceği olan çocuklarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirterek “Ayrıca 21 Ekim 2016 Cuma (bu akşam) ve 22 Ekim 2016 Cumartesi akşamı da büyüklerimiz için 2 tiyatro oyunu var. Saat 20.00’de ücretsiz oynanacak bu oyunlara da tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Okul öğrencilerinin eğitim motivasyonlarını artırmak ve kültürel etkinliklere yönelimlerine ilk adımları atmak amacıyla yapılan etkinlikte öğrenciler, doğanın, yeşilin ve havanın korunmasını arkadaşlık ve kardeşlik duyguları üzerinden öğrendi.