Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinin hazırladığı “Nesil” okurları ile buluştu.

Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Başak’ ın yayın sahibi olduğu ve Genel Yayın Yönetmeni ve sorumlu yazı işleri Müdürlüğü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Dilek Saylam, Songül Eser, Baskın Özüdoğru’nun yaptığı Nesil Gazetesi 2015 yılının 4. Sayısını da çıkardı.

Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinin öğrencilerinin Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na Teşekkürü, Keşan Kaymakamı Sayın Bekir Dınkırcı’ nın 24 Kasım da kompozisyon da İlçe birincisi olan öğrencimizi tebriki, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Özcan’ ın Etkili Liderler Çağdaş Okulları Yönetiyor Projesindeki konuşmaları Beyendik Belediye Başkanı Sayın Nuran Uslu’nun başaralı öğrencilere hediye vermesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İlker Erarslan’ nın Basketbol takımının başarılarını kutlamaları ve okul faaliyetleri ile ilgili haberler yer alıyor.

Okul Müdürü Başak, “Nesil gazetesinin ilk sayısında olduğu gibi 4.sayısında da sizlere seslenmenin sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. İnsan varlığının izinde yürürken hayat su misali geçer. Geçen her zaman dünleri bugünlerle, bugünleri yarınlarla zenginleştirirken asıl olanın, insanlık ve erdem olduğunu anlatmanın gölgesinde güzelleştirmek, yaşanabilir kılmak, her alanda ve an da başarmanın tadına varmak arzusuyla yoluna devam eder.

Başarmak, kararlı ve cesaretli adımlar atanların görebileceği bir rüyadır. Hayatınızın her alanında başarılarınızı erdemlerinizle taçlandırmanız dileği ile …” dedi.

Nesil gazetesinin 4.sayısının hazırlanmasında emeği geçen herkese ve basımı gerçekleştiren Hancı Marketin sahibi Yavuz Yılmaz’ a teşekkürlerimi sunuyorum.