Keşan Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, 16 Haziran 2016 Perşembe akşamı Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde gerçekleştirilen şiir ve müzik dinletisi izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Saat 21.30’da başlayan gecede, Şair Osman Coşkun, şiirleri ile izleyenlerin karşısına çıkarken Grup Aheste de müzikleriyle dinleyenlere sanat ziyafeti sundu.

Ücretsiz etkinliği; Keşan Belediye Başkanı yardımcıları Cengizhan Aktan ve Ayşegül Arslan Aydın, Keşan Belediye Meclisi Üyesi Nurgül Yıldırım, Özel Keşan Hastanesi Başhekimi Ali Haydar Yıldırım, Önder Gazetesi Sahibi Gazeteci Feyzullah Aktan, Tuğrul Asi Balkar mahlasıyla şiirler yazan Mustafa Esim ve Eşi Doktor Gülder Aktan Esim ile çok sayıda şiir ve müziksever izledi.

Coşkun’un Haziran Ayı’nda vefat eden yazarlar olan; Orhan Kemal, Ahmed Arif, Nazım Hikmet, Cahit Zarifoğlu, Cemil Meriç ve Kazım Koyuncu’yu anmasıyla başlayan program, birbirinden güzel şiir ve müziklerle devam etti.

Osman Coşkun’un bir şiirini besteleyen Mustafa Gedik’in de söz konusu besteyi gitarıyla seslendirdiği etkinlikte Şair Mustafa Esim’e Keşan Belediyesi tarafından doğum günü olması sebebiyle sürpriz bir doğum günü kutlaması da gerçekleştirildi.

Keşan Belediye Başkanı Yardımcısı Cengizhan Aktan, yaklaşık 2 saat süren program sonrası hem Osman Coşkun’a hem de Grup Aheste’nin Solisti Ali Payam’a başarılı performanslarından dolayı günün anısına çiçek takdim etti.

Sanat olmadığı zaman hayatın da olamayacağını vurgulayan Aktan, Keşan Belediyesi’nin bu nedenle sanata ve her dalındaki sanatçıya destek olduğunu söyledi, bu desteğin artarak devam edeceğini aktardı. Cengizhan Aktan, etkinliği izlemeye gelenlere de hem sanata hem de sanatçıya verdikleri destek nedeniyle şahsı ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan adına teşekkür etti.