HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesi, Kültür Etkinlikleri kapsamında, 26 Mart 2017 Pazar akşamı Ters Köşe adlı tiyatro oyununu Keşanlı tiyatroseverlerle buluşturdu.

Saat 20.00’de başlayan ve Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyunu, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve Eşi Şengül Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ve Eşi Derya Aktan, Belediye Meclisi Üyesi Ender Mağden ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Cem Uslu’nın uyarlayıp yönettiği oyunda, Canan Atalay, Mahmut Gökgöz, Nail Kırmızıgül, Sezgi Mengi, Şebnem Özinal, Tuna Orhan ve Yasemin Balık rol aldı. Büyük beğeni ile izlenen 2 perdelik komedi türündeki oyun sonrası sahneye gelerek oyuncuları tebrik eden ve çiçek takdim eden Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, şöyle konuştu: “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü olarak kutlanıyor. Keşan Belediyesi olarak Mart ayında 10’dan fazla oyunla karşınızda olduk. Belki yeni kompleks ve salon nedeniyle bu kadar yoğun tiyatro ilçeye geliyor diye düşünebilirsiniz ama öyle değil. Keşan Belediyesi olarak 13 yıldan bu yana Trakya’da tiyatro sanatına büyük destek veren belediyelerin başında geliyoruz. Tiyatroya desteğiniz nedeniyle teşekkür ediyorum.”