Keşan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında butiyatro organizasyonunda Keşan’a gelen Ünlü Tiyatro Oyuncusu Barbaros Uzunöner, yaşarken fark etmediklerimizi izlerken fark edeceğimiz “Türk müsün Canım?” adlı stand-up gösterisiyle büyük beğeni topladı.

28 Nisan 2017 Cuma günü gerçekleştirilen ve saat 20.30’da Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda başlayan stand-up gösterisini, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ile 500’e yakın tiyatrosever beğeni ile izledi.

Barbaros Uzunöner, stand-up gösterisinde Türkiye gerçeklerini işleyen konular ve esprilerle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gösterinin sonunda sahneye çıkan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, sahneye gelerek, “Sevgili kardeşim, Keşan’a geleceği zaman bizlere birkaç tane oyun önermişti. Ama biz kendisinin tek olarak sahne aldığı bu oyunu uygun gördük. 10 gün önce bana kendisi bir mesaj attı. Mesajında ağbi gülmeye çok hazır ol demişti. Ben hazırlıklıydım bilmiyorum siz hazırlıklı mıydınız beğendiniz mi?”  şeklinde konuştuktan sonra doğalgaz yakma töreni nedeniyle misafirleri ağırlayan ve oyuna gelemeyen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan adına Uzunöner’e bir buket çiçek hediye etti.

Barbaros Uzunöner, oyunun ardında fuayede, “Türk Müsün Canım?” adlı kitabını tiyatroseverler için imzaladı.