Merhum Enerjin Uygun anısına düzenlenen “6’ncı Çetin Elektrik ve Aydınlatma Enerjin Uygun Halı Saha Ligi”nin final karşılaşması geçtiğimiz Pazartesi akşamı yapılırken, Kılınç Tekstil/Kaymazlar Et turnuvanın şampiyonu oldu.

Saat 20.00 sıralarında, Asya Halı Saha’daki ilk karşılaşma, Tunca Sondaj ile Ata Sigorta takımlar arasında oynanan 3’lük maçıyla başladı. Bu karşılaşmada normal süre beraberlikle sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi. Yapılan penaltı atışlarında, Ata Sigorta, Tunca Sondaj’ı 9-8 mağlup etti. Bu karşılaşmadan sonra “6’ncı Çetin Elektrik ve Aydınlatma Enerjin Uygun Halı Saha Ligi”nin final maçına geçildi. Kılınç Tekstil/Kaymazlar Et ile Elif Bilgisayar takımları arasında oynanan final karşılaşmasına ilgi oldukça yoğundu. Çok sayıda sporseverin izlediği bu karşılaşma, Kılınç Tekstil/Kaymazlar Et’in 6-2’lik üstünlüğü ile tamamlanınca, bu yıl 6’ncısı düzenlenen turnuvanın şampiyonu da Kılınç Tekstil/Kaymazlar Et oldu.

TÖREN

Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından, turnuvaya katılan ve başarılı olan takımlara kupalarının verilmesi için tören düzenlendi. Törene; Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Meclisi Üyesi Ercan Ersoylu, AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Mercan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Tolga Saltık ile Ümit Torlaklı, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Hüseyin Boyalık, Saadet Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Ali Zontul, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, turnuvanın sponsoru Ertan Çetin, Enerjin Uygun’un oğlu Çağlar Uygun, Enerjin Uygun’un ağabeyi İbrahim Uygun katıldı.

TAKIMLARA KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

İlk olarak, turnuvanın 4’üncü takımı Tunca Sondaj’a kupasını Ali Zontul verdi. Turnuvanın en centilmen takımı olarak seçilen İpsala İlçe Tarım’a da kupasını Ertan Çetin takdim etti. Turnuvayı 3’üncü olarak tamamlayan Ata Sigorta oyuncularına madalyalarını ve kupasını ise Mustafa Mercan verdi. 2’nci olan Elif Bilgisayar’ın oyuncularına ise madalyalarını ve kupasını Mustafa Helvacıoğlu takdim ederken, turnuvanın hakemlerine, plaketlerini, İbrahim Uygun verdi. Turnuvanın şampiyonu olan Kılınç Tekstil/Kaymazlar Et Takımı’nın oyuncularına madalyalarını ve kupasını takdim etmek için davet edilen Mehmet Özcan, şampiyon takımı kutlarken, turnuvaya katılan tüm takımları da ayrıca tebrik etti. Önemli olanın spor yapmak olduğunu dile getiren Özcan, geleneksel hale gelen bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek, şampiyon takıma kupa ve madalyalarını İbrahim Uygun ve Göksal Fidan ile birlikte verdi. Son olarak söz alan Çağlar Uygun da, babası adına düzenlenen bu turnuvada emeği geçen başta Fidan ve Çetin olmak üzere, tüm siyasi erkana ve takımlara da katılımları nedeniyle teşekkür etti.