“Bayim Olur musun?” fuarında bir Keşanlı: Keşanlı Ali markasıyla İsmail Fidan

Bayim olur musun? 15. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında Keşanlı Ali markasıyla stant açan İsmail Fidan ile markası hakkında Medya Keşan Gazete olarak standında facebook üzerinden canlı yayında bir röportaj gerçekleştirdik.

“Bayim Olur musun?” fuarında bir Keşanlı: Keşanlı Ali markasıyla İsmail Fidan

Bayim olur musun? 15. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında Keşanlı Ali markasıyla stant açan İsmail Fidan ile markası hakkında Medya Keşan Gazete olarak standında facebook üzerinden canlı yayında bir röportaj gerçekleştirdik.

Medya Keşan
Medya Keşan
17 Ekim 2017 Salı 00:00
252 Okunma
“Bayim Olur musun?” fuarında bir Keşanlı:  Keşanlı Ali markasıyla İsmail Fidan

BÜLENT SAYLAM

15 Ekim 2017 Pazar günü gerçekSorduğumuz sorulara içtenlikle cevap veren Fidan, Keşanlı Ali markasını tanıtırken gazetemize hedeflerini de aktardı. İsmail Fidan ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ayrıntıları şöyle:

Bülent Saylam: 15. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında aynı zamanda Keşanlı olan Keşanlı Ali markasının sahibi İsmail Fidan ile beraberiz. Biz buraya geldik gururlandık. Bir Keşanlı olarak burada bir Keşan ismini Keşan markasını görmek bizi çok gururlandırdı. Keşanlı Ali markanızda bize bahsedebilir misiniz İsmail Bey?

İsmail Fidan: Öncelikle hoş geldiniz bana destek verdiğiniz için de teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi 2016 yılında franchising vermek üzere kurulmuş bir restaurant zinciri. Geçen yıl 2016 yılında ilk şubemiz Erikli’de açıldı. 10 Eylül 2016 tarihinde de Beylikdüzü Migros AVM’de bir şube açtık. Kısmet olursa da bu ay sonunda da İSTOÇ ticaret merkezinde de bir şube açarak 1. Yılın sonunda 3 şubeli bir restaurant zinciri haline geleceğiz. Bunları yapmadan önce başlangıçta bu işi kurduğumuzda yaklaşık 1000 m2 genel merkezde, içinde lojistik merkezi, soğuk hava depoları bununla birlikte workshop alanları ofislerin bulunduğu binamızda başladık.

B.S. : Az önce Genel Merkez binanızdan bahsettiniz Genel Merkez binanız nerede?

İ.F. : Genel Merkez binamız Firuzköy’de ve 1000 m2’lik alanda hizmet veriyoruz. Buradaki amaç açılacak olan şubelerimizin lojistik ve dağıtım hizmetlerini sağlamak. Bulunan ürünlerimizin depolama alanlarımızda saklamak.

B.S. : Peki hangi lokasyonları seçiyorsunuz?

İ.F. : Öncelikle açılacak şubelerimiz için işletmecilerimizle görüşmek istiyoruz. İşinin başında duracak yatırımcıları seçiyoruz. Daha çok oturmalı alanları tercih ediyoruz. Bankodan satış yapan yerleri tercih etmiyoruz.

B.S. : Esas bölüme geçmek istiyorum, ürün çeşitlerinizden biraz bahseder misiniz?

İ.F. : Çorba, köfte, sucuk ve ciğer konseptinde çalışan bir restaurantız. Köfte çeşitlerimizin tamamı fray label ambalajlarda üretiliyor. Peçeteleri bize ait tüm kuzu ürünlerimizi de Trakya kuzusu ve Keşan’daki hayvanları seçiyoruz.

B.S. : Tamamen Keşan hakim et ürünlerinizde, yani katkı yok, koruyucu yok.

İ.F. : Ürünlerimizi hiçbir şekilde dondurmuyoruz. İçinde kimyasal, katkı ve koruyucu madde yok. Bu konuda güvenle, sağlıkla ve lezzetle ürünlerimizi alıp yiyebilirsiniz?

B.S. : Şimdi bu fuarda siz markanıza girişimcilerin size yatırım yapması için ne vaat ediyorsunuz?

İ.F. : Bu ilk katıldığımız fuar, bu fuara özel gelecek olan işletmecilerimizden franchising bedeli almıyoruz. Bununla beraber ciro bedeli de almıyoruz.

B.S : Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz  ve biz gazete olarak Keşan’la ilgili olarak yapılan her oluşumda destek olmaya özen gösteriyoruz. Tekrar teşekkür ediyoruz böyle bir markayı İstanbul’da bu gururu bize yaşattığınız için, bol müşteriler diliyoruz sizlere.

 

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol