Sağlık Sen Keşan Temsilciliği tarafından bugün, Keşan Devlet Hastanesi önünde ülkede yaşanan terör olayları ve Keşan’da sağlık personelinin maruz kaldığı sıkıntılar hakkında basın açıklaması düzenleneceği belirtildi.

Basın açıklamasının saat 13.00’te yapılacağı kaydedildi. Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Edirne Şube Başkan Yardımcısı ve Keşan Temsilcisi Rafet Eker, basın açıklamasında, terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için saygı duruşunda bulunacaklarını kaydetti.

 TERÖRÜN ACIMASI YOKTUR

 Eker, Türkiye’de yaşanan terör faaliyetlerini kınadıklarını belirterek, “Terör faaliyetlerinin biran önce sona ermesi gerekiyor. Devletimiz, bununla baş edecek güçtedir ve teröre hiçbir zaman prim verilmeyecektir. Terörün hiçbir zaman acıması yoktur ve çocuk, genç, yaşlı demeden katleder.” dedi. 

HASTANEDE İŞ YÜKÜ ARTIYOR

 Terör olaylarının yanı sıra; Keşan’da sağlık personelinin maruz kaldığı sıkıntıları gündeme getireceklerini ifade eden Rafet Eker, sözlerini “Sağlık çalışanlarının hastane yönetimi tarafından yapılan adaletsizlikler var. Hastanede iş yükü artırılıyor. Ayrıca, nöbet ücretleri ödenmeyerek, ileri ki günlere bırakılıyor. Bu konularda, sendikamızın Edirne İl Temsilcisi tarafından basın açıklaması yapacak.” diyerek tamamladı.