AK Parti Edirne 2. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Mercan, dün yaptığı açıklama ile Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından geçen Pazar günü kamuoyuna duyurulan 1 Kasım seçim beyannamesine ilişkin değerlendirmede bulundu.   

BU SEÇİM İÇİN ÇOK İDDİALIYIZ

1 Kasım erken genel seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten Mercan,  şunları söyledi: “Teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben de Mustafa Mercan olarak elimden gelen gayreti partili arkadaşlarımız ve dostlarımızla en iyi sonucu almak üzere mücadele ediyoruz. Başbakanımız Ankara’da seçim beyannamesini açıkladı. Bütün seçim beyannameleri halkla beraber yürüme adına yazılmış akit olarak okundu. Halkın tamamını yaşam sürecinde iyileştirmeler, devrim niteliğinde, esnafından çiftçisine yeni iş kanalları açacak birçok vaat ve büyük projesi olan seçim beyannamesi açıklandı. Çok iyi hazırlanmış ve her şeyden ders çıkarılmış, günlük yaşamı kolaylaştıran, ufuk açacak ciddi bir çalışma yapılmış. Herkes son derece hazır ve heyecanlı, 1 Kasım’da Türkiye’yi istikrara kavuşturma heyecanı içerisindeyiz. Bizler bu seçim için çok iddiayız. Keşan’dan 2 adayı olan bir partinin adayıyız. Buradan çok ciddi bir sonuç çıkacak diye düşünüyorum. Milletvekili seçilmek önemli ancak hizmet siyasetinin önüne açmak için bir iddia ortaya koyduk. Halka dokunarak çok kişinin ilgi duyacağı çabalarımızı göreceksiniz. Yeni bir seçim. Rakamlar üzerine takılmadan yeni bir seçim sonucu benin için şaşırtıcı olmayacak ancak birçok insan için çok şaşırtıcı olacak. Halkın kazanması için çalışmaya devam edeceğim.”

ANKARA’DA BÖLGEMİZİN BİRÇOK KONUSUNU GÖRÜŞME İMKÂNI BULDUM

“Ankara’da bir takım görüşmeleriniz oldu. Keşan için önemli olan neler var?” sorusuna yanıt veren Mustafa Mercan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bölgenin birçok konusunu görüşme imkânımız oldu. Sayın Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ile görüşmelerimiz oldu. Bölgenin durumunu aktardık. Kendileri de bölgeye hakim. İleride bölgede gelişebilecek bir olumsuzluk karşısında hazır olduklarını gördük. Çok kolay ulaşılabilir bakan kadromuz var. Bunu daha da ulaşılabilir hale getiren bir üst düzey yönetim var. Direk başarıya endeksli model. Sorunları hemen çözebilen bir anlayışla karşılaşabileceğiz. Edirne olarak üst düzey yöneticilerimiz ve bakanlarımızla görüşme imkânı bulabildik. Kendileri de Edirne’de bize güç verme konusunda istekli olduklarını gösterdiler. Bizler iletişimi güçlü insanlarız, her zaman her yere ulaşabilme konusunda hiçbir endişemiz yok.”