Sonay CAN

AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nın, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yerel Yönetim Seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği mahalle gezileri, geçen Salı akşamı günü Yenimescit Mahallesi’yle devam etti.

Mahalle meydanında gerçekleştirilen ve saat 20.00 sıralarında başlayan mitingte; AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çevikel, AK Parti Keşan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Mercan birer konuşma yaptı.


MERCAN: ÖNCE SİZLERLE GÖNÜLBAĞIMIZI KURDUK

İlk  olarak söz alan Mustafa Mercan, mahallenin yıllarca istismar edildiğinin altını çizerek, Yenimescit’e büyük önem verdiklerini söyledi. Mercan, şöyle dedi: “Sevgili hemşerilerim, bu gece güzel şeyler yaşıyoruz.  bu gece burada inanırsak kazanacağımızı görüyorum. İnanırsak başaracağız, bunu biliyoruz. Biz inandık, yola çıktık. Sizler de inandınız ve bu iş olacak inşallah. Keşan’ın sorunlarını biliyoruz. Keşan kötü yönetildiği için ve bir kale olarak gösterilip korkutulduğu için, bu kale yıkılmaz diyenlere karşı yola çıktık. Sizleri istismar edenleri durdurmak, çalışmayanları, sizlerin sırtından geçinenleri, üzerinizden çekmek için yola çıktık. Burada çok güzel bir tabloyu görüyoruz. Allah bize bugünleri yaşattı ya ne mutlu. Sizlerin de desteğiyle aday olduk. Sorunlarınızı biliyoruz. Çözümlerimizi hazırladık. Ancak her şeyden önce sizlerle gönül bağımız olsun istedik. Bu yüzden gönül bağımızı kurduk.”  

Mustafa Mercan, daha sonra Keşan’la ilgili projelerini açıkladı.

ÇEVİKEL: HERŞEY ŞEFFAF OLACAK

Daha sonra söz alan Hakan Çevikel ise Keşan’ı AK Parti Belediyeciliği’yle tanıştırdıktan sonra, Keşan’ın her mahallesinde düzenli olarak toplantı yapacaklarını, o gece mahallede belediye başkanının birim amirleriyle halkın karşısına çıkarak, sorunları dinleyeceğini ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi vereceğini söyledi. Çevikel, “Her şey şeffaf olacak” dedi.

Konuşmaların ardından, miting sona erdi.