HABER MERKEZİ

Keşanlı genç iş adamı 25 Yaşındaki Çağatay Saçar, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’na giderek, 27. Dönem Edirne Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı. 

İl Başkanlığı’nda il yöneticilerine aday adaylık başvuru formunu teslim eden Saçar, AK Parti’nin gençlere verdiği önemi, 16 Nisan’da yapılan Referandum’da seçilme yaşının 18’e düşürülerek bir kez daha gösterdiğini belirtti.  Saçar’ın aday adaylık başvurusu sırasında AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve Keşan Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Burak Akça’da hazırda bulundu. Boyalık ve Akça, Çağatay Saçar’ı cesareti ve aday adaylığı dolayısıyla tebrik ederek başarılar diledi. 

Saçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi her platformda da dile getirdiğini belirterek, “16 Nisan’da yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu sonrası yapılan Anayasa değişikliğinde; 18 yaşındaki gençlerin siyasette aktif ve seçilme hakkının verilmesinden sonra ülkem için hizmet üretebileceğimi düşündüm. Bunun yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın gençliğe verdiği önemi her platformda dile getirmesi beni cesaretlendirdi. Ben de üstüme düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için ülkeme ve milletime faydalı olmayı hedefliyorum. Bizlere böyle kutsal bir görev için imkan tanıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Başvurusunun ardından çalışmalarına hızla başlayacağını dile getiren Saçar’ın, 11 Ağustos 1993 Keşan doğumlu olduğu ve Keşan’da kendi ailesine ait hafriyat firmasının yöneticiliğini yaptığı öğrenildi.

AK Parti’de Keşan’dan genç aday