AYŞİN SEÇİL GEZER

Bircan, şunları söyledi: “Okan hocanın böyle bir kararı olamaz. Eğer böyle bir şey söylemde bulunmuşsa yanlış olmuş. Okan hocanın öyle bir yetkisi de, etkisi de yok. Kurultay delegesi öncelikle sokağa ve seçmene ‘ne yapmam gerekiyor.’ şeklinde sorar. Daha sonra da iradesini seçmen gözünde kullanır. Birilerinin etkisi ya da baskısıyla kurultay delegesi hareket etmez. Eğer bu yönde hareket ederse de seçmen ondan gereken hesabı sorar.”

SEÇMENİN KARARI ÖNEMLİDİR

Erdin Bircan sözlerine şöyle devam etti: “Seçmen şu anda değişimden yanadır. Değişimin olması gerekiyor. Eğer değişim olmazsa yerel seçimlerde kaybedeceğimiz belediyeler bile olabilir. Bundan ötürü de seçmenin kararı çok önemlidir.”

DEĞİŞİM OLMASI DURUMUNDA EDİRNE’DEKİ 9 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIMIZI TAAHHÜT EDİYORUM

 “Değişim olmazsa kaybedebileceğimiz belediyeler olabilir dediniz. Edirne’deki belediyeler buna dahil midir?” şeklindeki soruya cevap veren Bircan, şunları söyledi: “Edirne’de tehlikeyi görmüyorum. Ama değişim olması durumunda Edirne’deki 9 belediyeyi de alacağımızı taahhüt ediyorum. Değişimle ve motivasyonla birlikte bunu başaracağımıza inancım tamdır.” 

DEĞİŞİMİN YAŞANACAĞINA İNANIYORUM

Erdin Bircan sözlerini şöyle tamamladı: “Değişimin yaşanacağına inanıyorum. Türkiye’nin durumu her geçen gün kötüye gidiyor. Türkiye şu anda batmış durumda. Hatta 2001 yılı krizinden daha kötü duruma düşülmüştür. Eğer değişimi gerçekleştiremezsek bunun hesabını veririz. CHP’de değişim olursa Türkiye’de değişim olacaktır.”